Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AdvancedMOTD 1.0.1

Advanced editing and control of your servers MOTD

  1. DA_Swagnemite
    Offline

    DA_Swagnemite Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    386
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    DA_SWAGNEMITE
    DA_Swagnemite submitted a new plugin:

    AdvancedMOTD - Advanced editing and control of your servers MOTD

    Read more about this plugin...
  2. Samueljh1H8sLag
    Offline

    Samueljh1H8sLag Active Member

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Posts:
    168
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    How do you make it refresh automatically? My one does it on some devices...
  3. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
  4. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
  5. DA_Swagnemite
    Offline

    DA_Swagnemite Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    386
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    DA_SWAGNEMITE
    @EvolSoft is right. I used a repeating task delayed by the time set in the config to run the code
    PHP:
    $this->plugin->getServer()->getNetwork()->setName($motd);
    after parsing the tags in the MOTD string to update them to what they show as you see on the list.

    What do you mean? The time between each MOTD change? You can do that in the config.
    EvolSoft likes this.
  6. Samueljh1H8sLag
    Offline

    Samueljh1H8sLag Active Member

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Posts:
    168
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    I know that rofl I mean is there a way to force the client to reload the server's motd
  7. DA_Swagnemite
    Offline

    DA_Swagnemite Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    386
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    DA_SWAGNEMITE
    There is no need to force it as the client keeps getting the 0x1C packet when you look at the server list which causes the update. This packet is sent rapidly so there is no time between the updates unless you set a delay with a task.
  8. DA_Swagnemite
    Offline

    DA_Swagnemite Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    386
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    DA_SWAGNEMITE

Share This Page

Advertisement